+36 68 680 00

5900 Orosháza, Dózsa György utca 9.

CÉGÜNKRŐL

A Gyopárosi Kábeltelevízió Kft és az Oros-Com Kft. már több mint 10 éves múltra tekint vissza a kábeltelevízió és az internet szolgáltatások szolgáltatások terén. Partnercégei a MaximoNet Hírközlés Kft, a Sárréti Hírközlési Kft, a KitNet Kft. és az Impulzus Kommunikáció Kft. segítségével a kábeltelevízió mellett a legkorszerűbb infrastruktúrán biztosítja a szélessávú internet szolgáltatások nyújtását.

Békés és Csongrád megyében található hálózatainkat 6 gigabites gerincvonal köti a magyar internet szívehéz Budapesten. Összességében közel kétszáz km hosszúságú optikai gerinchálózatot üzemeltetünk, amelyen szélessávú internetet és digitális kábeltelevíziós jelet juttatunk el több, mint harminc településre.

Elsősorban Békés és Csongrád megyében szolgáltatunk magánszemélyek és üzleti felhasználók részére kébeltelevíziót internetet és telefont. Orosházi műszaki központunkban nagy kapacitású szervereket üzemeltetünk webes, levelezési és adatbázis-kezelési célokra.

Cégünk dinamikusan fejlődik és szolgáltatásaink egyre több településen elérhetővé válik.

Mára a dél-alföldi régió nagykereskedelmi és kiskereskedelmi hírközlési piacának egyik vezető, kiemelten lakosságbarát szolgáltatója. Kiváló minőségű és kedvező árú eléréseink a nagyvárosokban és a legkisebb falvakban egyaránt elérhetőek. Cégcsoportunk kiterjedt hálózatfejlesztési tevékenységet végez saját ügyfelei illetve szakértelme révén külső megbízók részére is. Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható partnert keres az örökké változó hírközlési piacon!