+36 68 680 00

5900 Orosháza, Dózsa György utca 9.

2023. 11. 06.

Mezőkovácsháza GINOP PLUSZ

Az oros-com kft. 149,01 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program pályázati kiírásán.

A támogatás segítségével a helyi vállalkozás mezőkovácsházán a cég telephelyén valósít meg olyan komplex technológiafejlesztést illetve ipari csarnok épület építést, ami nagyban segíti az ügyfelek modern, a mai kor igényeinek megfelelő kiszolgálását.

Az Oros-Com Kft. a támogatás segítségével Mezőkovácsházán jelentős méretű ipari csarnok épület építését valósította meg, amely a tevékenységek magasabb szintű megvalósítását segíti elő. A projekt keretében a cég munkagépeket illetve mérőműszereket vásárolt, ami elengedhetetlen egy modern, gyors, az igényeket a lehető legjobban kielégítő hírközlési szolgáltató, informatikai rendszerüzemeltető és hálózatépítő működéséhez.

Az Oros-Com Kft. GINOP projektje keretében komplex feladatokat valósítottunk meg, amely az építési beruházáson, a szervezetfejlesztésen, online megoldásokon keresztül számos eszközbeszerzést is tartalmaz cégünk főtevékenységeinek fejlesztése céljából. Több kisebb eszköz mellett beszerzésre került egy CATERPILLAR földmunkagép 2021.11.24-i átadással.

A projekthez tartozó építési beruházást a szentesi STEEL-TECHNO Kft. végezte 119 M Ft értékben. Cégünk működésének fejlesztése érdekében az ENET Kft. részéről szervezetfejlesztési tanácsadást vettünk igénybe. A projekthez üzleti felhőszolgáltatást vettünk igénybe illetve online szoftvert szereztünk be az ADANA ONLINE Kft. részéről. A projekt nagyon fontos mérföldkő cégünk életében, mert a hosszú távú működési stabilitást, a tevékenység fenntarthatóságát jelentős mértékben javítja. Az uniós forrás révén olyan régóta szükséges technológiai fejlesztés valósul meg az Oros-Com Kft.-nél, ami a vevői elégedettségét is közvetlenül növelni fogja. A beruházás 2023 tavaszára fejeződik be teljesen, de a fejlesztések egyes elemeivel már jóval hamarabb is találkozhatnak a vásárlók. A támogatott projekt azonosító kódja: GINOP-1.2.16-22-2023-02116

További információ kérhető:
Szabó Adrienn ügyvezető igazgató
Tel.: +36 30 309 0505
Email: ugyvezeto@oroscom.hu