+36 68 680 00

5900 Orosháza, Dózsa György utca 9.

2023. 11. 06.

Technológiai fejlesztés

A Gyopárosi Kábeltelevízió Kft. (5900 Orosháza, Nagyatádi utca 43.) tisztelettel tájékoztatja Önöket, mint szolgáltatásaink jelenlegi és potenciális felhasználóit, hogy társaságunk Orosházán szolgáltatási központjában jelentős technológiai fejlesztést hajtott végre, amelyhez a Magyar Állam és az Európai Unió 24.980.160 Ft támogatást nyújtott.

A fejlesztés keretében a kábeltelevízió és internet szolgáltatás fejlesztését szolgáló műszaki berendezéseket és informatikai eszközöket szereztünk be. A beruházások célja, hogy fejlesszék szolgáltatásaink műszaki hátterét, illetve szélesítsék cégünk kínálatát.

Társaságunk folyamatosan korszerűsíti gerinchálózatát, így a szomszédos településekre és a távolabbi városrészekbe optikai kábelen továbbítjuk a jeleket. Hamarosan Ön is észleli, hogy jobb képminőség és nagyobb sávszélesség társul az optikai beruházásainkhoz.

Egyre több üzleti előfizetőnk részére nyújtunk optikai kábelen szimmetrikus sávszélességű internet ellátást, amelyet közvetlenül a CISCO gerinchálózati routerre csatlakoztatva végzünk. Amennyiben Ön is jelentős kapacitású szimmetrikus internet elérését szeretne, akkor munkatársaink várják a jelentkezését azért, hogy kedvező ajánlattal keressük meg Önt.

A 2013-as évben több lépcsőben lakossági és kisvállalkozói ügyfeleink sávszélességét is tovább növeljük, mert a fejlesztés keretében a legkorszerűbb Docsis 3-as szabvány szerinti eszközöket szereztünk be, így a kábelmodemre még nagyobb internet sávszélességet tudunk biztosítani.

Elindult a digitális szolgáltatásunk, az 55 analóg kábelcsatornával párhuzamosan közel 70 csatornát digitális formában is rendelkezésre bocsátunk. Használja ki a HD csatornákat, élvezze a jobb képminőséget – bármiféle további előfizetési díj nélkül.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatosan kérdése merül fel, valamely szolgáltatásról többet szeretne tudni, hogy meg szeretné azokat rendelni, akkor kérjük, hogy vegye fel a kapcsolat cégünk ügyfélszolgálatával a (68) 680-000 telefonszámon, vagy a gyoparosiktv@oroscom.hu email címen. Megtisztelő érdeklődését szolgáltatásaink iránt köszönjük, várjuk érdeklődését és megrendeléseit.

Fejlesztéseinket a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Irányító Hatóság és a MAG Zrt pályázati közreműködő szervezet támogatta.