+36 68 680 00

5900 Orosháza, Dózsa György utca 9.

Internet

Internet szolgáltatásunk egyre több helyen elérhető optikai és KTV kábelen.

Kiváló minőségű, 24 órában non-stop felügyelt, szélessávú internet hálózati hozzáférési szolgáltatást nyújtunk. Hálózatunk kábelTV rendszerű, de néhány helyen rézvezetékes, mikrohullámú és optikai technológiákat is alkalmazunk a legjobb minőség, és maximális sávszélesség biztosítása érdekében.

Minőség és felügyelet!
Cégünk rendszere folyamatosan felügyelt, a nap 24 ellenőrizzük a hálózatot. A heti 7 napon 24 órás elektronikus hibaelhárító szolgáltatás garancia arra, hogy sok ezer ügyfelünknek, így Önnek is folyamatos internet elérése legyen otthonában, vagy irodájában.

A Gyopárosi Kábeltelevízió Kft. és az Oros-Com Kft. megbízható, kiváló színvonalú szolgáltatást nyújt:
- non-stop 24 órás állandó megbízható internet kapcsolat,
- garantált minimális sávszélesség,
- telefonos ügyfélszolgálat,
- rugalmasan válaszható sávszélességek,
- egyszeri fix havi díj, forgalmi díjak nélkül.

Cégünk térségi szolgáltató. Az egyes településeken a műszaki lehetőségektől és a hálózat jellegétől függően eltérő csomagokat illetve árszabást kínálunk ügyfeleink részére. Az internet szolgáltatásra a hálózattal lefedett területen egyes településeken akár több hónap díjmentes próbalehetőséget biztosítunk. Amennyiben az Önre vonatkozó csomagok érdeklik, akkor kérjük emailen, telefonon vagy személyesen vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.